tisdag 6 juli 2010

Kotten/Flytt


Har inte skrivit här på ett tag..igen..men det är så mycket som ska fixas å donas hela tiden, hur skulle jag överhuvudtaget hinna med ett jobb nu..ganska skönt att vara mammaledig lite i förväg faktiskt:-D
Vi kan börja med Kotten..K mår tydligen bra å har gjort det hela tiden..eller så har K växt otroligt fort helt enkelt..från 900g till 2300 på två veckor..kan det stämma??..njee..nya läkarn tror att den förra har mätt fel.Tack Läkarn!!Skrämt upp mig totalt hade hon gjort, men gillade inte henne förre gången jag träffade henne heller, så jag ska nu se till att hon inte får ha nått mer med min grav. å göra!

Sen så har vi fått en lgh..japp, det var inte meningen att vi skulle flytta nu innan barnet kommer men så kommer fallet bli ändå. Alla säger att jag har sån himla tur med mina lgh och det stämmer nog.
Är överlycklig över den nya kan man säga..120kvm och det är en trea..med egen bastu/ingång och i ett litet privathus (igen)å så ingår elen och parkering i hyran..så det blir en himla massa basta till vintern + diskmaskin, det är Hjärtat väldigt glad över kan jag säga;-)..
Så nu ska vi fixa iording ett rum som var ett biorum innan till vårat sovrum och så får jag äntligen inreda mitt barnrum:-D äntligen äntligen!!!!!!!
Ska bli så skönt att slippa dessa trappor som jag har nu..lite bökigt med barnvagn och allt det där..längtar!!!

Nee..nu ska jag ringa så dom får fixa små skavanker i min lgh å sen kanske vidare på en kaffe..måste bara viiiila lite först;-)
kramen<3

Inga kommentarer:

Bloggintresserade